Wij zijn gespecialiseerd in het maken van tuinontwerpen; in het bijzonder het ontwerpen van beplantingsplannen. Na het ontwerpproces kunnen wij ook de realisatie verzorgen.

Wij verzorgen de levering en eventuele aanplant van uw complete tuinbeplanting. Van vaste planten en siergrassen tot bomen, hagen, vijverbeplantingen.

Ook leggen wij gazons, sedum- en vegatatiedaken en gevelbeplantingen aan. Uiteraard kunnen we, indien gewenst, hiervan ook enkel de levering verzorgen. Daarnaast verrichten we allerhande zaagwerkzaamheden; van het vellen en verwijderen van bomen tot complete boomverzorging.

Ook complete tuinaanleg valt onder onze werkzaamheden; van bestratingen tot bouwkundige projecten zoals pergola's, speeltoestellen en overkappingen. In de rustperiode van planten kan het wenselijk zijn dat de tuin vakkundig gesnoeid wordt. Ook deze winter- of voorjaarsbeurten kunt u aan ons toevertrouwen.

U mag van ons verwachten: een gedegen advies, grote planten- en vakkennis, vakmanschap, jarenlange praktijkervaring en een klantgerichte benadering.