Verzenden en bezorgen

Bestellen

Bestellen via de webshop

U kunt het hele jaar door eenvoudig online een bestelling plaatsen. Als u uw keuze heeft gemaakt, klikt u op ‘naar de kassa’. Vervolgens wordt u door de verschillende stappen van het bestelproces geleid. U ontvangt een orderbevestiging via de e-mail als de bestelling succesvol is geplaatst. Wilt u grotere aantallen bomen bestellen? Dan kunt u een offerte aanvragen.

Ondervindt u problemen tijdens het bestellen? Probeer dan eens te bestellen via een andere browser. Komt u er daarna nog niet uit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt ons mailen via info@brienissen.nl of bellen naar het nummer 0488-443695.

Bestellen via e-mail of telefoom

Wilt u liever bestellen via e-mail? Mail dan de producten direct naar info@brienissen.nl. Vergeet niet om uw adresgegevens te vermelden. Wij voeren dan voor u de bestelling in en sturen u een mail terug met een orderbevestiging. U kunt 0488-443695 bellen om telefonisch een bestelling te plaatsen. Een van onze medewerkers zal u verder helpen. U ontvangt via de e-mail een orderbevestiging.

Betaling & Bezorging

Prijzen en betaling 

Alle prijzen zijn inclusief btw en verzend- en bezorgkosten, tenzij anders vermeld. De betaling van de bomen dient vooraf gedaan te worden, tenzij anders overeengekomen. U kunt veilig betalen via iDeal. Bent u een zakelijke klant? Neem dan contact met ons op om de factuurvoorwaarden te bespreken.  

Heeft u vragen over het bestellen, bezorgen of betalen? Of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

Bezorgen 

In verband met de bloeitijd leveren wij de bomen uit vanaf 1 oktober tot en met 1 mei, tenzij anders is aangegeven. Bomen in pot kunnen het hele jaar door geleverd en aangeplant worden. De bezorging is gratis, tenzij anders is aangegeven. In samenspraak met u bespreken we een bezorgdatum. De bomen worden door onze eigen chauffeurs geleverd voor de woning of op de oprit. 

Wilt u uw boom laten aanplanten? Neem dan contact met ons op voor een offerte. Aanplanten is altijd maatwerk. We bespreken van tevoren de situatie en bepalen of het nodig is om de locatie te zien. Dit kan nodig zijn in verband met de inzet van materieel en de bereikbaarheid van de locatie. Ook is het belangrijk om van tevoren de balans op te maken over de kwaliteit van de grond. Dit wordt zo nodig gedaan door middel van een grondmonster.