Wij ontwerpen tuinen en verzorgen aanleg en onderhoud. Of we verzorgen de complete aanleg van een bestaand plan. Dat doen we onder meer voor particulieren, gemeentes en andere overheden, voor bedrijven en organisaties. Zo geven wij het begrip kantoortuin een geheel nieuwe lading.

Elke tuin begint met een idee, een kiem die we tot wasdom laten komen. Als we de tuin zelf ontwerpen, beginnen we met een adviesgesprek. In samenspraak met de klant groeit het plan uit tot zijn uiteindelijke vorm. In dat groeiproces kan Brienissen Groen alle stappen verzorgen. Van de schetsen tot het uiteindelijke ontwerp. We kijken dan ook naar de aansluiting van de buitenruimte op het interieur. Daarbij werken we indien nodig samen met gespecialiseerde interieurdesigners en stylisten.

Voor de aanleg van tuinen, ons ontwerp of dat van een ander, kunnen we alle materialen leveren die nodig zijn, zoals bomen, planten, gras, grond, grind, bestrating, afscheidingen, verlichting en tuinmeubilair. Alles leggen we vakkundig aan en werken we met zorg af.

Ook het onderhoud van tuinen is bij Brienissen Groen in goede handen. We verzorgen de aanplant of het verplanten van bomen. We maaien en snoeien eenmalig of op regelmatige basis, zodat het in uw tuin (op termijn) altijd groener is dan bij de buren.

Een tuin kan niet groot genoeg zijn. Daarom pakken we het ook groter aan. Voor diverse gemeentes en provincies verzorgen we bijvoorbeeld de groenvoorziening. We ontwerpen hun plantsoenen en parken, zijn verantwoordelijk voor de aanleg ervan en verzorgen het onderhoud. We gaan niet kort door de bocht. Daarom werken we nauw samen met bouw- en infrabedrijven om infrastructurele projecten van groen te voorzien.