Kom kijken in onze showtuin!

Volwassen bomen

Brienissen is een gerenommeerde boomkwekerij uit de Betuwe. Wij zijn gespecialiseerd in het kweken, aanplanten en verzorgen van grote, volwassen bomen. Dat maakt ons uniek in ons vakgebied. Van (stads)tuin tot laan en van golfbaan tot park: wij leveren bomen op iedere locatie. Bovendien kunt u bij ons terecht voor een wandeling door onze showtuin. Zo kunt u makkelijk de boom kiezen die het beste in uw tuin past.

Waarom een volwassen boom? Als u door ons een volwassen boom laat aanplanten, kunt u meteen genieten van de voordelen. Bomen geven privacy, beschutting en schaduw. Ze creëren sfeer in uw tuin. Bovendien zorgen ze voor nestgelegenheid en dragen ze bij aan biodiversiteit.

Heeft u speciale wensen met betrekking tot de inrichting van uw tuin? Of heeft u advies nodig over de verzorging van uw boom? Ook dan denken wij graag met u mee.

Komen kijken?

Wilt u zich laten inspireren en onze bomen in het echt bewonderen?

We hebben speciaal voor u twee hectare ingericht als showtuin. U bent van harte welkom om een mooie wandeling te komen maken tussen het groen. Zo kunt u de sfeer proeven en inspiratie opdoen voor uw eigen tuin. Eventueel plannen we aansluitend een vrijblijvend adviesgesprek.

Advies

Wij denken graag met u mee over de inrichting van uw tuin. Zo kunnen wij u persoonlijk advies geven over de standplaats van uw boom, de grondsoort, etc. Op die manier creëren we samen de beste groeiomstandigheden. Ook kunnen we u helpen met het planten van bomen en het inrichten van uw tuin.

Neem gerust contact met ons op om ons te bezoeken. Wij ontvangen u graag! Is het voor u niet haalbaar om ons te bezoeken? Het is uiteraard ook mogelijk om direct bomen online te bestellen.

Assortiment

In de showtuin kunt u ook genieten van onze verzameling unieke bomen. Deze bomen zijn uniek qua soort, leeftijd, vorm, grootte of grilligheid. In veel gevallen hebben wij deze bomen een tweede leven gegeven. We hebben ze opgekocht, verplant en vervolgens doorgekweekt. Of we hebben ze gesnoeid en jaren laten groeien en bloeien tot de bomen die ze nu zijn. Denk aan leilindes, leiplatanen, dakvormen of cilindervormen.

De rest van ons terrein bestaat uit een uitgebreid bomenpark. Er staan honderden grote bomen, waaronder prachtige fruitbomen, groenblijvende hagen, meerstammige struiken, hoogstam sierbomen en vormbomen. U kunt hier alle soorten bomen zien die wij kweken.

Ontvangen wij u binnenkort in onze showtuin? Vergeet dan niet om met nat weer oude schoenen of laarzen te dragen.

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: op afspraak
Zondag: gesloten