Projectleider / werkvoorbereider Groen

Wij zoeken een aanpakker die de externe projecten kan organiseren, sturen en begeleiden.
Ons werk is altijd anders, steeds vernieuwend en uitdagend. Ben je flexibel en heb je het in je om een belangrijke rol in de organisatie op je te nemen? Jij wordt de schakel tussen kantoor, collega's op de werkvloer en de klant.

Klik hier

Fulltime voorman

Meewerkend Voorman
Wij zoeken een aanpakker die een sterk verantwoordelijkheidsgevoel heeft en goed samen kan werken in een hecht teamverband.

Wat doe je in deze functie?
• Jouw collega’s goed instrueren en aansturen op de werkplek
• Contact met uitvoerders op locatie en met jouw collega’s op kantoor
• De schakel zijn tussen theorie en de praktijk (opdracht en uitvoering)
• Elke opdracht tot in de puntjes goed uitvoeren
• Zelf meewerken om de klus te klaren!

Ons werk is altijd anders, steeds vernieuwend en uitdagend. Ben je flexibel en heb je het in je om een belangrijke rol in de buitenorganisatie op je te nemen?

Klik hier

Stageplek

Wij hebben regelmatig stageplekken beschikbaar. Volg je een groenopleiding aan het mbo of hbo of ben je op zoek naar een stageplek voor een commerciële opleiding? En vind jij het leuk om werkzaam te zijn binnen ons top team? Dan is dit een leuke stageplek voor jou!

Bel voor meer informatie met Brienen Brienissen via telefoonnummer 0488-443695.

BBL-plek

Doe jij de BBL-variant van een groenopleiding? En ben jij op zoek naar een BBL werkplek? Bel dan met Brienen Brienissen via telefoonnummer 0488-443695 en vraag naar de mogelijkheden.

Weekend / Vakantiehulp gezocht

Ben jij op zoek naar een zaterdag- en/of vakantie job in de groenvoorziening? Houd je van werken in het groen en in het bijzonder tussen de bomen? Dan is dit iets voor jou!

Vraag naar de mogelijkheden via Brienen Brienissen op telefoonnummer 0488-443695.